Rezervacije

Datum dolaska:
Broj noći:
Pristupni kôd (opcija):
Promijeni/Otkaži rezervaciju»
Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - http://www.hotelgalija.hr/images/img/hotel

Dobro došli u mali obiteljski hotel! 

Nalazi se na jugu istarskog poluotoka, u strogom centru 3000 godina stare Pule. Suvremeno opremljen, svojim gostima nudi ugodan boravak tijekom cijele godine. 

Hotel Galija svojom uslugom orijentiran je prema turistima, putnicima i poslovnim ljudima, te grupama do 70 osoba s mogućnošću organizacije poslovnih domjenaka i stručnih seminara. Nedavno je renoviran, s novim sobama i liftom učiniti će Vaš boravak ugodnijim ! 

Restoran Galija s tradicijom od 1991.godine

Pored postojećeg Hotela i restorana gostima stoji na raspolaganju i Wine & Food Bar Epoulon. Naša kuhinja  izvor je tradicionalnih istarskih specijaliteta u kombinaciji internacionalnih recepata na preporuku cijenjenih kuhara. Cijenimo jednostavnost i kreativnost, te kroz sezonski meni gostima nudimo raznolika jela u skladu sa svjetskim kulinarskim trendovima. Volimo domaće i svježe, stoga je naš meni prilagođen sezonskim namirnicama koje nabavljamo kod lokalnih dobavljača sezoni nudimo i vrhunske pizze iz peći na drva. U sklopu hotela nalazi se natkrivena terasa sa mobilnim krovom, a raspolaže s 56 sjedećih mjesta s mogućnošću prilagođavanja zimskim i ljetnim vremenskim uvjetima.

Lokacija! Lokacija! Lokacija! 

Nalazimo se u strogom centru grada u blizini drevnih spomenika kulture koji su nasljeđe osebujne prošlosti Pule. Također, u našoj blizini smještene su i brojne banke, te glavna pošta, na usluzi našim poslovnim klijentima.

Sobe

Galija odiše toplom obiteljskom atmosferom koja omogućuje našim gostima da se osjećaju ugodno. Naš tim orijentiran je prema pružanju kvalitetne usluge s ciljem ispunjavanja očekivanja naših gostiju. Hotelske sobe u potpunosti su opremljene:

- kupaona, 

- klima uređaj, 

- mini bar, 

- tv, 

- satelitska antena, 

- telefon,

- besplatan Wi-Fi - bežični internet, 

- Našim gostima uz najavu osiguravamo i parking u zatvorenoj garaži s video-nadzorom.

Gostima hotela nudimo -10% popusta u našem frizerskom i kozmetičkom salonu L'art & Co, te modno osviještenom butiku P...S...Fashion.

  • 484A2481
  • P.S.

 

Vl. Eljver Rača U.O.Galija
Epulonova ul. 3
52100 Pula
OIB: 03728232878
MB: 1905959363001