Villa Nicol

Villa Nicolnudi idealan odmor za obitelji ili prijatelje koji je žele provesti na samo 250m od prekrasnog plavog Jadranskog mora. Villa Nicol može primiti do 12 osoba.

Na raspolaganju su vam 5 velikih spavaćih soba i 6 kupaonica (5 en-suite), 3 dnevne sobe i moderna, potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom. Vanjski prostor uključuje potpuno ograđeni vrt s visokim borovima okolo.

Privatni bazen (veličine 60m2) sa plivanjem i vodenom masažom učinit će vaš boravak nezaboravnim. U vrtu se možete opustiti na ležaljkama i uživati ​​u suncu i čaši dobrog istarskog vina. Na terasi na raspolaganju je vanjski blagovaonica i roštilj na kojem možete pripremiti ukusne obroke. Na raspolaganju je privatni parking za 3 automobila i igraonica s biljarom i stolnim tenisom. Villa Nicol je u potpunosti klimatizirana, ima WiFi vezu i pruža sve što vam je potrebno za ugodan odmor. Restorani, barovi i brojni drugi sadržaji nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Dva najljepša nacionalna parka, NP Brijuni i NP Kamenjak, udaljeni su samo 15 minuta automobilom. Centar Pule udaljen je 10 minuta vožnje automobilom. Ova luksuzna vila može vam ponuditi sve što ste mogli poželjeti.

Content Blocks


Službena web-stranica
Rezerviraj direktno

 

Sastanci
Organizirajte ovdje svoj event